Gemeente geeft vergunning af voor trafo t'Veld

Datum:
  • woensdag 26 maart 2014
  • in
  • Categorie: , ,
  • Hollands Kroon - 't Veld - Vergunning Trafostation verleend.

    Hollands Kroon heeft besloten de omgevingsvergunning voor de bouw van een nieuw transformatorstation in t'Veld te verlenen.

    Liander en TenneT dienden hiervoor in 2011 al een aanvraag in. Sindsdien zijn diverse onderzoeken uitgevoerd voor meerdere locaties.

    Uiteindelijk is toch voor de plek bij 't Veld gekozen.

    De gemeente ontving ruim 800 zienswijzen van inwoners op de ontwerpvergunning, maar die gaven geen aanleiding om van gedachten te veranderen. Wel is de onderbouwing op sommige punten uitgebreid en geactualiseerd.

    NHD




    4 reacties :

    Anoniem zei

    Om wethouder Franken nog even te plezieren met een mooi(financieel)afscheidscadeau hebben ze de beslissing er nog snel even doorheen gejaagd voordat een nieuw college eventueel anders zou beslissen.
    Het is slecht voor te stellen dat geen van de indieners van een Zienswijze zich bij dit besluit neerlegt, dus de gang naar de rechter is de volgende stap van de indieners van een Zienswijze.

    Anoniem zei

    nieuwe coalitie: doe hier wat aan, draai die onzin terug!!!!

    Anoniem zei

    Toen de uitslag van de raadsverkiezingen tegenviel, waarop kennelijk niet gerekend was. moest na de verkiezing het trafostation er maar door gedrukt worden. Ook speelt mee dat zo'n beslissing voor de verkiezingen voor de coalitie en i.h.b. het CDA negatief uit zou pakken. Hoe het ook zij; bij het scheiden van de markt leert men de kooplui kennen en in dit geval vooral het CDA en Lia Franken.
    Is het een idee om te beginnen al Uw abonnementen op NUON op te zeggen en hier een actie van te maken in Noord-Holland?

    Anoniem zei

    Wat heeft het opzeggen van het abonnementen van de NUON voor zin? Liander is geen onderdeel van NUON en Tennet ook niet. Daarnaast het besluit is op 18 maart genomen, dus nog voor de verkiezingen

    Een reactie posten