Wilders Politicus van het jaar 2013

Datum:
  • dinsdag 17 december 2013
  • in
  • Categorie: , ,
  • Wilders bij kiezers populairst  -  16 dec 2013 -  EenVandaag

    PVV-leider Wilders heeft de publieksprijs voor de Politicus van het Jaar gewonnen.

    "Dit is de prijs van de gewone mensen van het land, dit is het kostbaarste dat ik kan krijgen", zei hij in een reactie.

     In de verkiezing, die was georganiseerd door het televisieprogramma EenVandaag, liet Wilders minister Dijsselbloem van Financiën (PvdA) achter zich. D66-voorman Pechtold (D66) eindigde als derde.

    De PVV-leider werd door kiezers geroemd om zijn duidelijke taal en omdat hij goed kan luisteren. Daarnaast vinden ze dat Wilders een goede vertegenwoordiger is van zijn achterban. Wilders eindigde vorig jaar als derde.

     Samsom 15 plekken gedaald 
    Aan de verkiezing van EenVandaag deden ruim 35.000 mensen mee. Vorig jaar won PvdA-leider Samsom. Hij eindigde dit jaar op de 16de plaats. 

    Gisteren werd PvdA-minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem door de parlementaire pers uitgeroepen tot Politicus van het Jaar.

    NOS

    1 reacties :

    Anoniem zei

    Uit de verkiezing Politicus van het Jaar onder 35.000 mensen blijkt dat de gewone man toch heel anders redeneert als de elkaar na wauwelende pers die een volksverrader die zijn weerga niet kent te kiezen als Politicus van het Jaar.
    De vrije pers behoort de democratie te bewaken. In Nederland en de rest van Europa verraadt de vrije pers de bevolking door vrijwel ongehinderd de leugens van de eurofielen te promoten.
    We moeten een man als Wilders feliciteren, een politicus die ondanks alle doodsbedreigingen de moed heeft de waarheid te blijven zeggen, dat zijn er maar heel, heel weinig die dat kunnen zeggen.

    Een reactie posten