Bestuur Slot verrast door raad

Datum:
  • maandag 4 november 2013
  • in
  • Categorie: , ,
  • 4 november 2013- SCHAGEN - Het bestuur van de exploitatiestichting Slot Schagen is onaangenaam verrast door de raadsvergadering die vanavond over het Slot wordt gehouden. 


    Bestuurslid Gerard Stuijt schrijft hierover: ,,Wij als bestuur van Slot Schagen zijn nergens in gekend. Een tijdige uitnodiging voor de vergadering van vanavond bijvoorbeeld zou op zijn plaats zijn geweest.
    Tot vanmorgen half tien stond er op de site van de Gemeente Schagen voor 4 november 2013 geen raadsvergadering gepland.''

     Het bestuur van het Slot vindt dat de zaak alleen juridisch moet worden getoetst. Zij vindt dat Peter van der Kruit niet de onpartijdige bemiddelaar is, die wordt gezocht.

     Het bestuur van Slot Schagen is tegen de voorgestelde benoeming van Peter van der Kruit als bemiddelaar: ,,U zult begrijpen dat voornoemde feiten en omstandigheden er niet toe bijdragen dat bij ons in het bestuur de handen op elkaar gaan voor deze 'oplossing'. Als wij de reacties in het bestuur polsen, gaat deze 'oplossing' het hoogstwaarschijnlijk niet worden. Ons voorstel is goedkoper, sneller en vooral onpartijdiger!''


    NHD





    0 reacties :

    Een reactie posten