CDA Schagen naar negen zetels

Datum:
  • vrijdag 23 november 2012
  • in
  • Categorie: ,
  • SCHAGEN - Volgens de voorlopige berekeningen van de nieuwe gemeente Schagen krijgt het CDA in de nieuwe raad negen zetels.
    De berekeningen geven aan dat PvdA en VVD beide vijf man in de raad zullen hebben. De Senioren en JESS komen uit op drie zetels. D66, SP, DNA en Wens4U zullen de komende vijf jaar met eenmansfracties vertegenwoordigd zijn.

    NHD

    1 reacties :

    Anoniem zei

    Dat mensen kuddedieren zijn is al lang bekend maar dat de Nederlanders zo dom zijn om weer op het CDA te stemmen is werkelijk verbijsterend.
    Het CDA toont jaar in jaar uit aan uiterst onbetrouwbaar te zijn. Denk aan Balkenende met de uitkomst van het referendum over de EU wat hij doodleuk naast zich neerlegde.
    Overigens is onbetrouwbaarheid in de oude politiek, waaronder natuurlijk ook VVD en PvdA behoren, de normaalste zaak van de wereld.
    Laatstgenoemde partijen hebben tijdens de formatiebesprekingen maar weer eens aangetoond geen boodschap te hebben aan hun kiezers.
    Heel Europa staat aan de rand van de afgrond, de mensen die nog denken dat het wel in orde komt steken hun kop in het zand, het komt niet goed zolang de Nederlandse belastingbetalers moeten bezuinigen om miljarden naar Europa door te sluizen. Hetzelfde geldt voor Duitsland, deze economien zullen in elkaar storten.
    Het CDA is een onbetrouwbare eurofiele partij die slechts 1 belang heeft en dat is zoveel mogelijk (landbouw)subsidies voor haar kiezers, de boeren, binnen slepen en mooie baantjes voor haar partijleden. Geld dat eerst door de hardwerkend Nederlander aan Brussel onder dwang moet worden afgestaan.
    In weekblad Elsevier is in het gesproken commentaar van Wynia in de internet krant te horen hoe Lubbers, ook CDA en voormalig minister president, er voor heeft gezord dat Nederland miljarden meer moest gaan afdragen aan Brussel omdat hij er zelf beter van dacht te worden.
    Fraai stelletje bestuurders!!!!!!!

    Een reactie posten