PVV’er slaat Zijper invitatie in de wind

Datum:
  • zaterdag 18 februari 2012
  • in
  • Categorie: , , ,

  • Het PVV-statenlid blijft bij zijn mening dat hij de gegevens van Zijpe ’met de beste wil van de wereld niet als betrouwbaar meetrapport kan aanmerken’.


    SINT MAARTENSBRUG

    PVV- statenlid Gerton van Unnik gaat niet in op de uitnodiging van Zijper wethouder Piet Morsch om zelf polshoogte te komen nemen bij de megawindmolen aan ’ de Grote Sloot 158.

    Van Unnik bekritiseerde in deze krant de methode waarop de ver- meende scheefstand van de turbine is gemeten en die volgens de gemeente Zijpe niet is geconstateerd. De PVV’er stelde enkele kritische vragen bij bet gepleegde onderzoek.

    Geen deskundige

    Morsch vindt dat hij dan maar eens met eigen ogen moet komen kijken, maar die invitatie slaat Van Unnik in de wind. „Als provinciaal hobbypoliticus beschik ik niet over zeal.’ van tijd om dit zelf in ogenschouw te nemen. Overigens ben ik geen deskundige die in staat is on’ te me-ten hoever de turbine uit het lood staat."

    Het PVV-statenlid blijft bij zijn mening dat hij de gegevens van Zijpe ’met de beste wil van de wereld niet als betrouwbaar meetrapport kan aanmerken’. „Het lijkt mij dat metingen op zijn minst vanaf drie posities en vanaf ruimere afstand, dus niet recht onder de turbine, gedaan moeten worden om een duidelijk beeld te krijgen. 1k daag de wethouder uit een dergelijke, te controleren rapportage te (laten) produceren."



    0 reacties :

    Een reactie posten