A.u.b. Stop slagschaduw, turbine Grote Sloot 158 !

Datum:
  • dinsdag 13 mei 2008
  • in
  • Categorie: , , ,

  • Ina Vonk verzoekt het hoofd zijn bevoegdheid als hoogste baas van de Milieudienst aan te wenden en haar per direct van deze slagschaduwterreur te verlossen.


    Mevrouw Ina Vonk heeft aan het hoofd Milieudienst kop van Noord-Holland, de heer Bouwes, verzocht de eigenaar van de windturbine aan de Groote Sloot 158 te sommeren de stilstandvoorziening, die de eigenaar blijkbaar heeft uitgeschakeld, weer op te starten.

    De slagschaduw gaat onverminderd door. Zij kan daarom niet anders dan concluderen, dat de eigenaar zich nog altijd nergens van wenst aan te trekken.

    Zij verzoekt het hoofd zijn bevoegdheid als hoogste baas van de Milieudienst aan te wenden en per direct van deze slagschaduwterreur te verlossen.

    Tevens vraagt zij zich af of een aan te brengen stilstandvoorziening afdoende oplossing biedt voor de geluidsoverlast. Hoe zal e.e.a. in de praktijk uitwerken en vooral hoe e.e.a. is te controleren c.q. te handhaven. Doordat de eigenaar van de turbine het gezag van de milieudienst dienst zonder meer naast zich neer meent te kunnen leggen, belooft dit niet veel goeds.


    0 reacties :

    Een reactie posten