College stopt geen ton in methode Van Ewijcksluis

Datum:
  • dinsdag 26 februari 2008
  • in
  • Categorie: ,
  • 26 februari 2008 Anna Paulowna - Het college heeft de raad inmiddels laten weten dat zij geen meerom­vattende ontwikkelingen bin­nen Van Ewijcksluis meer na­streeft
    . Het college van Anna Paulowna gaat niet in zee met Mindfulness. Het Utrechtse bureau wilde door middel van de zogenoemde sta­keholdersmethode de mogelijke ontwikkelingen in Van Ewijck­sluis vlottrekken, maar kon vori­ge week tijdens de raadsvergade­ring op weinig bijval rekenen.

     Vooral de benodigde bijdrage van een ton schrok de Polderse politiek af. Zeker omdat lang niet zeker is dat de uitkomst van het proces positief zal zijn en het zal resulteren in de gewenste ontwikkeling.

     Ook de dorpsvereniging gaf aan er eigenlijk niet veel brood in te zien. Zelfs al wilde zij wel par­ticiperen in de stakeholdersme­thode.

     Het college heeft de raad door middel van een brief inmiddels laten weten dat zij geen meerom­vattende ontwikkelingen bin­nen Van Ewijcksluis meer na­streeft en aan haar zal voorleg­gen. Wel denken burgemeester en wethouders dat er kleinschali­ge bebouwingsvoorstellen zul­len komen.

    De raad heeft zelf nog het laat­ste woord over het voorstel. Op maandag 10 maart vergadert zij op het gemeentehuis.

     Bron: NHD


    0 reacties :

    Een reactie posten