’Rechtszaak interesseert me niet meer’

Datum:
  • donderdag 13 september 2007
  • in
  • Categorie:
  • 13 september 2007 Provincie NH - Siem Strootman uit Beverwijk (66) heeft ongeneeslijke asbestkanker en is verwikkeld in een rechtszaak met staalbedrijf Corus over een schadevergoeding.
    Na een half uur begint hij pas over de rechtszaak tegen Corus te vertellen. ,,Nu zijn hele andere dingen belangrijk.’

     Siem Strootman uit Beverwijk (66) heeft ongeneeslijke asbestkanker en is verwikkeld in een rechtszaak met staalbedrijf Corus over een schadevergoeding. In het eerste half uur passeren allerlei onderwerpen de revue. Mooie momenten met zijn zoons en vakanties.

    De ex-hardingswalser heeft asbestkanker (mesothelioom) dat hij meent opgelopen te hebben bij het staalbedrijf. ,,Ik ben eigenlijk steeds meer bezig dat het allemaal voor het laatst kan zijn. Zoals nu dat het wel eens de laatste keer is dat ik met jou praat. Die rechtszaak vind ik allemaal wel belangrijk maar ik ga me er niet druk over maken. Wat heb ik daar aan?’’ Dat was wel anders vorig jaar.

    Het kort geding tegen Corus verloor Strootman. De zaak was te gecompliceerd om in kort geding te laten behandelen. ,,Woedend was ik op de rechter. Ik wilde er eerst mee stoppen, maar ik heb het nu toch doorgezet.’’

    Donderdag komt er waarschijnlijk een vonnis in de bodemprocedure.

     Bron: NHD


    0 reacties :

    Een reactie posten